Zwangerschapsbegeleiding – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Parklaan – Hippolytushoef

 

Welkom bij Huisartsenpraktijk Parklaan

De praktijk bestaat uit een vaste huisarts en een waarnemend huisarts. Verder zijn er acht assistentes werkzaam, drie als apothekersassistente, drie zijn doktersassistente en twee zijn praktijkondersteuner, voor controle van suikerziekte, hoge bloeddruk, astma en psychosociale problemen.

Op deze website vindt u onder het kopje praktijkinformatie via een submenu meer informatie over het functioneren van de praktijk.

Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Daarom wordt u tijdens de avond, nacht, weekend en op officiële feestdagen bij spoedeisende medische problemen doorverwezen naar de Centrale Huisartsenpost Kop van Noord-Holland in Den Helder, telefoonnummer: 0223 670 470Meer hierover vindt u onder de knop Praktijkinformatie, keuze: Avond, nacht- en weekenddiensten. Voor het ophalen van via de huisartsenpost verstrekte recepten voor medicatie kunt u terecht bij de ziekenhuisapotheek in Den Helder.

Als u bent ingeschreven in de praktijk kunt u ook gebruik maken van de digitale patiëntomgeving. Via dit "portaal" kunt u uw eigen bloed- en röntgenuitslagen inzien, herhaalmedicatie aanvragen en uw huisarts digitaal een vraag stellen. Dit laatste is alleen niet voor spoed, u krijgt binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag.

Hieronder vindt u instructies om hiervan gebruik te maken.

Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Blader gerust eens door de inhoud.

 

Zwangerschapsbegeleiding

Voor zwangerschapsbegeleiding en bevalling, thuis of in het ziekenhuis, kunt u terecht bij verloskundigenpraktijk van het Geboortecentrum Den Helder & omstreken, Deze hebben op woensdagochtend spreekuur in onze praktijk aan de Parkaan. Dit kan ook voor patienten van Dr. Bischoff Tulleken en Dr. de Boer-Dijkstra. Afspraken kan u maken van maandag t/m donderdag tussen 9:00-11:30 uur op tel: 06-82789817 of via www.gcdh.nl

Chirurgische ingrepen
Voor kleine chirurgische ingrepen kunt u ook bij ons terecht. Nadat de arts een moedervlek, oneffenheid of plek heeft gezien maken we daar een afspraak voor.