Vragen en uitslagen – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Parklaan – Hippolytushoef

Welkom bij Huisartsenpraktijk Parklaan

In de praktijk zijn 2 huisartsen werkzaam:
D.C. van der Wardt, apotheekhoudend huisarts
W.G.W. van Ginkel, huisarts.

Verder zijn er acht assistentes werkzaam, drie als apothekersassistente, drie zijn doktersassistente en twee zijn praktijkondersteuner, voor controle van suikerziekte, hoge bloeddruk, astma en psycho-sociale problemen.

Op deze website vindt u onder het kopje praktijkinformatie via een submenu meer informatie over het reilen en zeilen van de praktijk.

Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Daarom wordt u tijdens de avond, nacht, weekend en op officiële feestdagen bij spoedeisende medische problemen doorverwezen naar de Centrale Huisartsenpost Kop van Noord-Holland in Den Helder, telefoonnummer: 0223 670 470Meer hierover vindt u onder de knop Praktijkinformatie, keuze: Avond, nacht- en weekenddiensten. Voor het ophalen van via de huisartsenpost verstrekte recepten voor medicatie kunt u terecht bij de ziekenhuisapotheek in Den Helder.

20 mei 2021: Helaas is het vanaf vandaag niet meer mogelijk om u als nieuwe patiënt bij onze praktijk in te schrijven.

Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Blader gerust eens door de inhoud.

 

Vragen en uitslagen

Met vragen of kleine klachten, die niet direct een afspraak behoeven, kunt u ’s morgens bellen tussen 8:00 en 9:30 uur op tel: 0227-591334. De assistente noteert uw vraag of klachten en overlegt met de arts(en). U kunt dan voor antwoord terug bellen tussen 13:30 en 14:00 uur.

Uitslagen
Voor uitslagen van bloedonderzoek, röntgenfoto of andere onderzoeken kunt u bellen tussen 13:30 en 14:00 uur op tel: 0227-591334. De assistent kijkt of de uitslagen er zijn en zonodig overlegt zij met de arts(en) voor evt. uitleg. Het kan zijn dat u hiervoor dan op een later tijdstip teruggebeld wordt door de assistente of een van de artsen.