Vragen en uitslagen – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Parklaan – Hippolytushoef

 

Welkom bij Huisartsenpraktijk Parklaan

De praktijk bestaat uit een vaste huisarts en een waarnemend huisarts. Verder zijn er acht assistentes werkzaam, drie als apothekersassistente, drie zijn doktersassistente en twee zijn praktijkondersteuner, voor controle van suikerziekte, hoge bloeddruk, astma en psychosociale problemen.

Op deze website vindt u onder het kopje praktijkinformatie via een submenu meer informatie over het functioneren van de praktijk.

Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Daarom wordt u tijdens de avond, nacht, weekend en op officiële feestdagen bij spoedeisende medische problemen doorverwezen naar de Centrale Huisartsenpost Kop van Noord-Holland in Den Helder, telefoonnummer: 0223 670 470Meer hierover vindt u onder de knop Praktijkinformatie, keuze: Avond, nacht- en weekenddiensten. Voor het ophalen van via de huisartsenpost verstrekte recepten voor medicatie kunt u terecht bij de ziekenhuisapotheek in Den Helder.

Als u bent ingeschreven in de praktijk kunt u ook gebruik maken van de digitale patiëntomgeving. Via dit "portaal" kunt u uw eigen bloed- en röntgenuitslagen inzien, herhaalmedicatie aanvragen en uw huisarts digitaal een vraag stellen. Dit laatste is alleen niet voor spoed, u krijgt binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag.

Hieronder vindt u instructies om hiervan gebruik te maken.

Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Blader gerust eens door de inhoud.

 

Vragen en uitslagen

Met vragen of kleine klachten, die niet direct een afspraak behoeven, kunt u ’s morgens bellen tussen 8:00 en 9:30 uur op tel: 0227-591334. De assistente noteert uw vraag of klachten en overlegt met de arts(en). U kunt dan voor antwoord terugbellen tussen 13:30 en 14:00 uur.

Uitslagen bloedonderzoek, röntgenonderzoek

Als u als patiënt bent ingeschreven op ons portaal heeft u online de mogelijkheid om zelf de uitslagen van bloedonderzoek in te zien, ook uitslagen van röntgenonderzoek en specialistenbrieven kunt u via de patiëntomgeving inzien. LET OP: wanneer uw uitslagen zichtbaar zijn in het patiëntenportaal betekent dit niet dat de uitslag ook al verwerkt of beoordeeld is door de huisarts. Houd er rekening mee dat het tot een week na het uitgevoerde onderzoek kan duren voordat een beleid of uitslag met u besproken kan worden. U kunt hiervoor dagelijks vanaf 14.00 uur bellen met de assistente op tel: 0227-591334.