Spreekuurbezoek alleen na afspraak – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Parklaan – Hippolytushoef


of zoek op lichaam


Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid

Adresgegevens

Parklaan 9
1777BA Hippolytushoef

Tel: 0227-591334 apotheek 0227-595545 optie 4

Apotheek 0227-595545 optie 4 voor de apothekersassistente, bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur

 

Telefoonnummer praktijk huisarts: 0227-591334 spoed optie 1

Telefoonnummer apotheek: 0227-595545 (bereikbaar tussen 08.30 en 12.00 uur)

 

Welkom bij Huisartsenpraktijk Parklaan

De praktijk bestaat uit een vaste huisarts en een waarnemend huisarts. Verder zijn er drie  apothekersassistentes en drie doktersassistentes werkzaam. Daarnaast hebben wij nog twee praktijkondersteuners deze zijn er voor de controle van suikerziekte, hoge bloeddruk, astma en psychosociale problemen.

Op deze website vindt u onder diverse submenu's meer informatie over het functioneren van de praktijk.

Een complete medische encyclopedie, symptomenchecker, informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, en een reiswijzer vindt u op onze website onder Gezondheidsinformatie. Blader gerust eens door de inhoud.

Weekenden, avonden en feestdagen

Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Daarom wordt u tijdens de avond, nacht, weekend en op officiële feestdagen bij spoedeisende medische problemen doorverwezen naar de Centrale Huisartsenpost Kop van Noord-Holland in Den Helder, telefoonnummer: 0223 670 470Meer hierover vindt u onder de knop Menu, keuze: Avond, nacht- en weekenddiensten. Voor het ophalen van via de huisartsenpost verstrekte recepten voor medicatie kunt u terecht bij de ziekenhuisapotheek in Den Helder.

Patiënten portaal

Als u bent ingeschreven in de praktijk kunt u ook gebruik maken van de digitale patiëntomgeving. Via dit "portaal" heeft u inzage in uw dossier, kunt u herhaal medicatie aanvragen, digitaal afspraken inplannen, video consulten inplannen en uitslagen inzien. Voor meer informatie hierover zie "Regel met gemak uw zorg online" verder op deze pagina. Of klik hier om direct naar het portaal te gaan en een account aan te maken.

 

Vanaf 1 januari 2024 zijn wij niet meer bereikbaar via de fax. Wilt u als zorgverlener een recept versturen of medische correspondentie versturen doet u dit dan via Zorgmail. Wilt u ons e-mail adres neem dan telefonisch contact op via 0227 - 591334 optie 5

 

 

 

 

Spreekuurbezoek alleen na afspraak

Spreekuur maandag t/m vrijdag
08:00 – 11:00 uur
13:00 – 15:00 uur

Dr. van Ginkel is in principe aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Op woensdag is er een waarnemend huisarts aanwezig. Het kan voorkomen dat de waarnemend huisarts (ook) op een andere dag dokter van Ginkel vervangt.

Esther Mosch – Clemens, werkzaam als POH-somatiek, is aanwezig op maandag en donderdag.

Mariko Bregman, werkzaam als POH-GGZ, is werkzaam op woensdag.

Een afspraak kunt u maken ’s ochtends van 08.00 tot 09.30 uur op tel: 0227-591334.
Dit is ook de tijd dat u visites kunt aanvragen. Alleen voor spoedgevallen kunt u buiten deze tijden terecht.

Vanaf december 2018 is het ook mogelijk om digitaal een afspraak te maken voor maximaal 15 minuten. Om hiervan gebruik te maken kunt u zich eenmalig registreren via de buttons onderaan de “Home” pagina van deze website.

Vanaf maart 2023 is het ook mogelijk om een beeldbelafspraak in te plannen voor maximaal 15 minuten. Om hiervan gebruik te maken kunt u zich eenmalig registreren via de button “patiëntomgeving”  onderaan de “Home” pagina van deze website.

Wanneer u belt voor het maken van een afspraak zal de assistente u enige vragen stellen over de aard en ernst van het probleem. Op deze wijze zal zij er zorg voor dragen dat, indien uw klachten ernstig zijn, u zo spoedig mogelijk terecht kunt bij een van de artsen.