Spreekuurbezoek alleen na afspraak – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Parklaan – Hippolytushoef

Welkom bij Huisartsenpraktijk Parklaan

In de praktijk zijn 2 huisartsen werkzaam:
D.C. van der Wardt, apotheekhoudend huisarts
W.G.W. van Ginkel, huisarts.

Verder zijn er acht assistentes werkzaam, drie als apothekersassistente, drie zijn doktersassistente en twee zijn praktijkondersteuner, voor controle van suikerziekte, hoge bloeddruk, astma en psycho-sociale problemen.

Op deze website vindt u onder het kopje praktijkinformatie via een submenu meer informatie over het reilen en zeilen van de praktijk.

Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Daarom wordt u tijdens de avond, nacht, weekend en op officiële feestdagen bij spoedeisende medische problemen doorverwezen naar de Centrale Huisartsenpost Kop van Noord-Holland in Den Helder, telefoonnummer: 0223 670 470Meer hierover vindt u onder de knop Praktijkinformatie, keuze: Avond, nacht- en weekenddiensten. Voor het ophalen van via de huisartsenpost verstrekte recepten voor medicatie kunt u terecht bij de ziekenhuisapotheek in Den Helder.

20 mei 2021: Helaas is het vanaf vandaag niet meer mogelijk om u als nieuwe patiënt bij onze praktijk in te schrijven.

Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Blader gerust eens door de inhoud.

 

Spreekuurbezoek alleen na afspraak

Spreekuur maandag t/m vrijdag
08:00 – 11:00 uur
13:00 – 15:00 uur

Dr. van der Wardt is in principe aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dr. Verseveldt is in principe aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag.

Esther Mosch – Clemens, werkzaam als POH-somatiek, is aanwezig op maandag en donderdag.

Dorien ter Haar, werkzaam als POH-GGZ, is afwisselend werkzaam op dinsdag en woensdag.

Een afspraak kunt u maken ’s ochtends van 08.00 tot 09.30 uur op tel: 0227-591334.
Dit is ook de tijd dat u visites kunt aanvragen. Alleen voor spoedgevallen kunt u buiten deze tijden terecht.

Vanaf december 2018 is het ook mogelijk om digitaal een afspraak te maken voor maximaal 10 minuten. Om hiervan gebruik te maken kunt u zich eenmalig registreren via de buttons onderaan de “Home” pagina van deze website.

Heeft u meerdere vragen of problemen of meer tijd nodig dan graag een langere afspraak maken. (standaard: 10 minuten) Indien het spreekuur erg druk is zal de assistente u enige vragen stellen over de aard en ernst van het probleem. Op deze wijze zal zij er zorg voor dragen dat, indien uw klachten ernstig zijn, u zo spoedig mogelijk terecht kunt bij een van de artsen.