Coronavirus – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Parklaan – Hippolytushoef

Welkom bij Huisartsenpraktijk Parklaan

In de praktijk zijn 2 huisartsen werkzaam:
D.C. van der Wardt, apotheekhoudend huisarts
W.G.W. van Ginkel, huisarts.

Verder zijn er acht assistentes werkzaam, drie als apothekersassistente, drie zijn doktersassistente en twee zijn praktijkondersteuner, voor controle van suikerziekte, hoge bloeddruk, astma en psycho-sociale problemen.

Op deze website vindt u onder het kopje praktijkinformatie via een submenu meer informatie over het reilen en zeilen van de praktijk.

Zorg houdt zich niet aan openingsuren. Daarom wordt u tijdens de avond, nacht, weekend en op officiële feestdagen bij spoedeisende medische problemen doorverwezen naar de Centrale Huisartsenpost Kop van Noord-Holland in Den Helder, telefoonnummer: 0223 670 470Meer hierover vindt u onder de knop Praktijkinformatie, keuze: Avond, nacht- en weekenddiensten. Voor het ophalen van via de huisartsenpost verstrekte recepten voor medicatie kunt u terecht bij de ziekenhuisapotheek in Den Helder.

20 mei 2021: Helaas is het vanaf vandaag niet meer mogelijk om u als nieuwe patiënt bij onze praktijk in te schrijven.

Een complete medische encyclopedie, een reiswijzer en informatie over geneesmiddelen, uit betrouwbare bron, vindt u op onze website. Blader gerust eens door de inhoud.

 

« Terug naar het overzicht

Coronavirus

Hier volgt informatie over het coronavirus.

Heeft u geen klachten en wilt u informatie over het coronavirus, kijk dan op thuisarts.nl of de website van het RIVM.

Bent u ziek, hoofd- en spierpijn, koorts en/of luchtwegklachten, kom dan niet naar de praktijk.

Het coronavirus wordt overgedragen van mens tot mens, door hoesten, maar ook via handen en mogelijk ontlasting. U moet denken aan besmetting met het coronavirus als u algehele malaise, spier- en hoofdpijn heeft, soms ook gepaard gaand met koorts, luchtwegklachten en diarree. In dat geval komt u niet naar de praktijk, maar neemt u telefonisch contact met ons op.

Vanwege het coronavirus kunt u tijdelijk geen online-afspraken meer maken, afspraken kunnen alleen telefonisch via de doktersassistente gemaakt worden.

Meer informatie vindt u op thuisarts.nl of bij het RIVM.

 

D.C. van der Wardt

Publicatiedatum: 08-06-2021